Bonussen
Coachtraject

Bonussen

6 Modules 0 Hoofdstukken 19 Lessen

Extra materiaal, voor extra resultaat!


Templates, trainingen, informatiemateriaal en een complete training Power Business Tools. 


Tijdens het jaarprogramma zul je me vaak horen over een aantal tools, zoals Mailblue (funnels), Canva (design), Buffer (social media planning) en Google Forms (onderzoek). Om je in staat te stellen hier ook echt mee aan de slag te gaan, vind je in dit bonusgedeelte trainingen voor elk van die tools. De trainingen worden gegeven door expert Mirjan van der Meijden en helpen je stap voor stap door de tools heen.  

Meer informatie

Overzicht lessen

No label
1 Les

Training Goed verdienen met VIP-dagen

In deze training leer je hoe je snel en gemakkelijk geld kunt verdienen met VIP-dagen

No label
7 Lessen

Training Active Campaign / Mail Blue

Active Campaign / Mailblue is een power tool voor e-marketing en marketing-automatisation (funnels). Met deze tool verstuur je automatische mailreeksen en je kunt je nieuwsbrieven en funnels personaliseren, segmenteren en automatiseren. 

No label
6 Lessen

Training Canva

Canva is een power designtool waarmee je heel gemakkelijk high-level designs maakt voor jouw huisstijl, social media posts, e-books, presentaties, etc. 

No label
3 Lessen

Training Buffer

Buffer is een handige power tool om social media berichten in te plannen. Buffer is beschikbaar als online tool of als app. 

No label
1 Les

Training Google Forms

Google Forms is een enquête-tool waarmee high-level vragenlijsten kunt opstellen en verspreiden. De resultaten kun je gemakkelijk exporteren, zodat je direct een overzicht hebt van de uitkomsten.

Pen
>