Ben jij ondernemer, ZZP’er of manager en:

  • Blijf jij al een tijdje hangen op hetzelfde businessniveau?
  • Ben je eraan toe hoger in te steken in de markt?
  • Wil je door de 100.000 heen breken richting de 500.000 of meer?
  • Wil je afrekenen met je dagelijkse ratrace en je veel te lange werkweek?
  • Wil jij zakelijk winnen zonder privé te verliezen?

Meer OMZET. Meer TIJD. Meer VRIJHEID.

Met High-Level Ondernemen

Wat is High-Level ondernemen?

Zakelijk winnen zonder privé te verliezen

High-Level ondernemen heeft veel weg van topsport. Je hebt een winnaarsmentaliteit nodig, strategische vaardigheden en lef. Als oud-topsporter weet ik dit als geen ander. Ik heb aan den lijve ondervonden dat keihard werken je NIET brengt waar je heen wilt. Je komt pas verder als je het spel slim speelt, vanuit focus, rust en kwaliteit.

Je hoeft niet te kiezen. You can have it all!

High-Level ondernemen is gebaseerd op hetzelfde principe. De combinatie van focus, rust en kwaliteit maakt dat jij optimaal presteert, zonder dat je inlevert op je ambitie, je privéleven of je gezondheid. Je breekt door je omzetplafond heen, rekent af met de dagelijkse ratrace en je veel te lange werkweek en hebt weer tijd voor jezelf. En terwijl je ontspant, draait je business gewoon door. Je hoeft niet te kiezen, you can have it all. En uit ervaring weet ik: dat is échte winst. Ook jij kunt dit leren!

Elke ondernemer verdient succes!


Hoe ik je kan helpen

High-Level Jaarprogramma

Zakelijk winnen zonder privé te verliezen. Leer werken vanuit focus, rust en kwaliteit en behaal de ultieme winst: meer omzet, meer tijd, meer vrijheid.

Lees meer

Klein Bedrijf, Groot Merk

Meer impact met je merk! Verwerf een herkenbare, onderscheidende positie in de markt met een High-Level Brand dat jouw bedrijf laat groeien.

Lees meer

Strategiesessie

Ontdek in een persoonlijk gesprek welke groeikansen ik zie voor jouw bedrijf en hoe je met High-Level ondernemen meer kunt verdienen in minder tijd.

Lees meer

Maximaal resultaat in minimale tijd

Wat levert High-Level ondernemen op?

  • Blijf jij al een tijdje hangen op hetzelfde businessniveau?
  • Ben je eraan toe hoger in te steken in de markt?
  • Wil je door de 100.000 heen breken richting de 500.000 of meer?
  • Wil je afrekenen met je dagelijkse ratrace en je veel te lange werkweek?
  • Wil jij zakelijk winnen zonder privé te verliezen?

Gaan voor goud

Toen ik begon als zelfstandig ondernemer, maakte ik een keuze. Een bewuste keuze om direct voor goud te gaan. Om een topbedrijf te creëren met dito inkomen, extreme waarde voor mijn klanten EN voldoende tijd en energie voor mijzelf en mijn gezin. Dat is voor mij goud. 


Het beste uit topsport, wetenschap en businesspraktijk

Ik ontwikkelde hiervoor een strategie. Een unieke methode die de beste inzichten uit topsport, wetenschap en businesspraktijk combineert en waarmee je meer gaat verdienen in minder tijd. Die maakt dat je kunt ondernemen op topniveau EN volop tijd overhoudt voor jezelf, je familie en je vrienden. Een methode waarmee je zakelijk wint, zonder privé te verliezen.


Over Lisette 

Lisette van Lamoen helpt ambitieuze ondernemers zakelijk te winnen, zonder privé te verliezen. Ze leert ze hoger in te steken in de markt, meer omzet te draaien en tegelijk meer vrije tijd over te houden. Zodat hun business voor hen gaat werken en ze kunnen leven en ondernemen in VRIJHEID. Dat is wat elke ondernemer verdient.

Lisette is oud-topsporter en heeft meer dan twintig jaar ervaring in strategievorming, branding en marketing.

Lees meer

Ben jij klaar voor een High-Level bedrijf?

Gratis

Strategiegesprek


Heb je een vraag, loop je ergens mee vast, of ben je nieuwsgierig? Geef je dan op voor een gratis strategiesessie. We bepalen samen je groeikansen, je koers en we stellen je strategie scherp.

Gratis

Masterclass


Wil jij ervaren wat werken met een high-level strategie betekent? Geef je dan op voor mijn gratis online masterclass en zet direct de eerste stappen naar een high-level business.

                   CONTACT

06-52442494

info@LisettevanLamoen.nl 

www.LisettevanLamoen.nl 

SOCIAL

© Lisette van Lamoen. Alle rechten voorbehouden.

>